lørdag, oktober 07, 2006

Pilar lørdag aften

Sidder lige og hører det sidste fodboldlandskamp, og kan da lige ligge et par af mine nyeste billeder op. Det går jo ikke alt for godt med den der kamp mod Nord Irland! Det er i øvrigt ganske fedt med P3 netradio, som jeg nyder en god del hernede!

Men jeg var inde og se selve optoget, og det var ganske fascinerende hvor meget som der er gjort ud af det! Der er virkelig gjort noget ud af de vogne som er med. Det er ikke rigtigt til at se optoget på billedet, men det giver vist et godt indtryk om hvor mange mennesker der er inde i byen.



Det der med alt for mange mennesker, især nede foran Pilar (pladsen foran kirken). Det er var lige i overkanten til jeg gad det, så jeg hoppede lige en tur hjemover, fik en hurtig mad, tog et par pilsnere, og satte mig op for at hører hvordan det det gik med fodbolden. Det kunne jeg så godt have lade være med ;-)

Men imens var der fyrværkeri, og her stod jeg forholdsvis godt for at se det! Det er ikke så let at tage billeder af fyrværkeri, men I får da lige et par. Det sidste viser lidt hvor flot det var hen over Pilar kirken.



Danmark - Nord Irland: 0-0, mon ikke der er nogle som ikke er i så godt humør hjemme i lille Danmark!
Men der skulle være nogle koncerter nede i byen, så det tror jeg at jeg vil se lidt nærmere på!

Hygge