lørdag, oktober 07, 2006

Meridiane de Greenwich

Onsdag sidst på eftermiddagen tog jeg til Barcelona. Jeg blev hentet at John, så vi kunne underholde hinanden på køreturen mellem Zaragoza og Barcelona. Der er jo ganske god tid til at få vendt løst og fast på de 300 kilometers køretur. Mellem Zaragoza og Barcelona krydser man Greenwich medianen, og de har sat skilte på hen mod stedet, samt lavet en ”bro” hen over motorvejen hvor den går. Det er ikke meget det sker på turen, og det er lidt sjovt!




Jeg var i Barcelona i forbindelse med nogle møder og præsentation af nogle af folkene hjemme fra Vestas i Denmark. Det et stramt program, men vi fik da også snakket en del efter endt program. Vi var da også ude og få noget godt Spansk mad begge aftener. Det var faktisk et hårdt program, men ganske udmærket. Hvilket så også betød at jeg var ganske god til at en sove film på sofaen, da jeg kom hjem i går aftes (fredag). Det sammen med at sove længe her lørdag formiddag betyder at jeg er klar til at holde weekend ;-)

”Fiestas del Pilar” starter denne lørdag og løber frem til slutningen af næste weekend. Det er byfesten her i Zaragoza, og det skulle være ret stort! Om ikke andet skulle der være alt for mange mennesker, og nogle lokale flygter ud af byen. Mon ikke det nok skal blive ganske godt, om ikke andet så ganske sjovt at opleve. Det er et must når nu man bor i byen!
En stor fordel er at vi har fri både torsdag og fredag i den kommende ude. Det giver ekstra tid til at feste. Det skal nu blive godt med en god lang weekend!

Lige en ekstra bonus. Billede taget ud over Barcelona fra hotelværelset. Det var vist nærmest det mest interessante at tage billeder af i Barcelona denne omgang!


Håber I har en god weekend. Nu vil jeg ud og have lidt luft.