fredag, oktober 20, 2006

Madrid

Jeg har været en tur i Madrid for at arbejde onsdag og torsdag. Tog toget onsdag morgen. En time og 39 minutter for de omkring 300 km, som der er. Det er godt nok noget andet end DSB. Toget var faktisk forsinket 10 minutter da det ankom til Zaragoza, men det blev hentet på vejen, og på den måde var rejsen faktisk kun 1½ time, inklusive jeg mener det var to stop undervejs. DSB gå hjem, eller lær af Renfe...
Ja, jeg er stadigt imponeret af den spanske togdrift, og servicen er også så meget højere... Det er dejligt at spise sin morgenmad til en avis, især når det er med i prisen! Eller om aften få drinks før maden, diverse rødvin til maden, en lille en til kaffen og måske en drink efter... ;-) Men af gode grunde er det bedst hvis man ikke skal kører eller arbejde bagefter! Det er første gang jeg er på Madrid kontoret, eller for den sag skyld mere end på hurtig gennemrejse. Kontoret ligger ganske fint i en kæmpe kontorbygning. Meget fornemt... Det er dog ikke "vores" kontor som ses i baggrunden, men bare mig på vej til hotellet.



Det er dog ikke "vores" kontor som ses i baggrunden, men bare mig på vej til hotellet. De to bygninger ligger på Plaza de Castilla, mens vores kontor ligger ikke så langt herfra ved Cuzco IV. Ikke så langt er vel godt 10 minutters gang, eller et metro stop. Mit hotel lå på Castilla og havde da også navn efter det.


Onsdag efter arbejde var jeg en (turist!)tur inde omkring centrum af Madrid sammen med en kollega. Vi tog metroen ind til Plaza de España og ”arbejdede” os via et par tapasbarer ind til Puerta del Sol, og videre til Plaza Mayor. Der i nabolaget fandt vi en enkelt tapasbar mere, og sluttede aften der. Det var ganske hyggeligt at gå fra tapas til tapas, og samtidigt lige se noget af det man bliver nød til at se i Madrid.

Nedenfor er en uskarp version af mig ved bjørne statuen på Puerta del Sol.

Foran rådhuset (også på Puerta del Sol) er ”0 km” mærket, hvorfra alle ”alle” veje i Spanien går ud fra.

Mere kommer, når jeg har fået lidt bedre internet forbindelse…