søndag, september 17, 2006

Update og billeder fra Gudumlund

Lige en hurtig update. Har haft en ganske hyggelig weekend… Var ude ved Tanja og René og spise fredag aften. Jeg læste med René, og de var også med til Martin og Martins fødselsdag sidste weekend, og der aftalte vi at vi skulle finde ud af et eller andet i løbet af ugen! Men som så mange gange før smutter tiden i løbet af ugen før end man her set sig om, så det blev til fredag aften. Sådan går det jo når man arbejder og gerne også vil se nogle af de forskellige heroppe. Så er der ikke helt tid nok, for jeg bliver også nød til at slappe lidt af en gang imellem.
Men som René sagde så rodede Tanja bare noget sammen! Ikke noget stort! Ja tak, hvis det bare var et eller andet, så forstår jeg ikke at de kan holde deres vægt! For det var utroligt lækket mad. Det kan hun finde ud af den kære Tanja. Mange tak for mad.
Det blev ikke så sent, for vi var nok alle sammen lidt trætte alle sammen efter ugen! Vi små sov da til fjernsynet efter maden, så vi blev enige om at hæve mødet ret tidligt…
Da jeg kørte hjem var jeg alligevel lidt frisk, så da jeg så at der var lys hos Kristian i Skovstrup (hvor jeg har boet i bofællesskab engang!) kørte jeg da lige ind omkring. Han så godt nok lidt sjov ud i hovet, da det ikke er så tit han får besøg sent om aften! ;-) Men vi fik lige en enkelt øl, og fik lige snakket om løst og fast!

Lørdagen gik stille og roligt. Var en tur omkring Michael og Lone. De har jo fået en god hobby ved at købe gammelt hus ;-) Michael var ved at lave lysninger til deres nye vinduer.
Lørdag aften var jeg til Lars fra Rotaract 30 års fødselsdagsfest. En stille og rolig, men meget hyggelig fest. Han har et lille stråtækt hus langt ude i skoven ved en lille sø, hvor festen blev holdt. Det var ret idyl… Startede med diverse spil i haven, mens grillen varmede op… Det er heller ikke mange 30 års fødselsdagsfester hvor man bager snobrød! Og sidder meget længe foran bålet. Kan sige at det var en noget anderledes fest, end jeg var til sidste weekend! Men han fik da også peber…
Fordelen ved stille og roligt er så at jeg i dag har det ganske godt! Det skulle man jo ikke have forvente! :-)

Her er lige et par billeder hjemme fra mine forældre...


Og Bent's tøj er blevet vasket...


Der er kommet to nye heste på græs...