lørdag, september 16, 2006

Uge 37 og familien Poulsen – Lillevorde

Jeg har jo arbejdet i Danmark her den forgangene uge, og der har været noget tryk på. Tiden er godt nok fløjet af sted. Lidt for meget arbejde og samtidigt vil jeg også gerne se nogle af de forskellige mennesker heroppe! Jeg har mest arbejdet i Vestas’ hovedkvarter på Alsvej i Randers, men et par enkelte afstikkere. Det er nu godt og komme hjem og hilse på de forskellige kollegaer rundt omkring. Når man tænker efter er det faktisk en god del mennesker jeg har arbejdet sammen med, og kommet til at lærer at kende rundt omkring i Vestas. Nogle ting tager også lidt længere tid, idet man lige skal have kaffe og snakke om hvad der sker, både privat og professionelt. Det hedder vist med et moderne ord også networking! ;-)
Jeg bor hos mine forældre når jeg er heroppe, og mandag aften stod bare på afslapning på det fædrene husmandssted. Det er ikke meget man går glip af ved ikke at have andet dansk fjernsyn. Andet end hvad DR ligger ud til gratis afbenyttelse! Deal eller no deal er da det mest intetsigende program. Der er overhovedet ingenting i det show! Man kunne regne lidt på sandsynligheder, og på den måde være sikker på en rimelig gevinst. Men der var vist overhovedet ingen som bare tilnærmelsesvis havde hørt om sandsynlighedsregning i det jeg så. Men hvad ved jeg? Måske en forbandelse ved at være ingeniør! Nu spiller jeg så heller ikke lotto, for jeg har hørt om sandsynlighed! Eller det vil sige at det er meget meget sjældent det sker! Måske også fordi jeg ikke får kikket efter om jeg har vundet!
Tirsdag aften var jeg en tur omkring Thomas til pizza, lidt computer og et par DVD film. Det er nemlig en udsøgt fornøjelse at se film i Vodskov hjemme bio…

Onsdag aften tog jeg direkte fra arbejde ind til byen (Aalborg). Jeg er stadigt (passivt) medlem af Rotaract, og vi skulle ud og se Aalborg vandforsynings museum. Det var så noget jeg overhovedet ikke viste eksisterede, med det var faktisk ganske spændende at hører lidt om hvordan vandet kommer ud af hanerne, og hvordan udviklingen har været igennem tiden. Det hjælper jo så også altid at have en fortæller som virkelig ved noget og selv syndes det er spændende. De har også stadigt de gamle pumper og dampmaskine stående, der hvor de altid har stået og engang har produceret. Det rykker noget i maskiningeniøren… ;-)
Jeg var godt nok lidt presset inden vi skulle mødes, idet jeg både skulle have fundet noget at spise, samt en ny trøje. Jeg var så dygtig at hælde en kop kaffe ned af mig selv mens jeg kørte! Ikke så heldigt at låget ikke sad ordentligt fast! Heller ikke sådan rigtigt trafiksikkert at hælde varm kaffe ned af sig selv, mens man kører bil! Måske skulle jeg tænke noget over det, og for fremtiden kvalitetssikre de kaffekopper jeg drikker af mens jeg kører bil! ;-) Og nej, at lade være med at drikke kaffe er ikke en mulighed… :-)
Men tilbage til min lettere pressede situation, med at finde mad og trøje. Hvad er det for et land hvor butikkerne har lukket lidt over seks? Det eneste sted som var åbent i midtbyen var Føtex… Altså, jeg har det bedre med åbningstiderne nede sydpå, det gør livet noget lettere!

Torsdag efter arbejde måtte jeg hellere klippes. Nu var jeg hjemme og måtte da benytte muligheden. Man skifter da ikke frisør bare fordi man flytter til et andet land! ;-) Og det selvom der er lidt langt til frisøren, men når nu man har en hyggelig aftale, så er der ingen grund til at lave det om. Jeg bliver klippet af min kammerats far, og der falder altid mindst en øl, kop kaffe og en snak af hver gang.
Per er jo uddannet gartner, og startede i sin tid med beskærer træer og buske, så det kunne da ikke være så svært at klippe hår! Og jeg har ikke så mange muligheder med at lave vilde ting med min hårpragt… Da jeg kom var Michael og Lone der, og de stod og lavede jeg ved ikke hvor meget persille til nedfrysning. Selv Michael var i køkkenet, så det måtte vi da have et billede af! Det er ikke så tit det sker at han er effektiv med elektriske køkkengrej! ;-)



Mor Gitte pakker små persillepakker...


Lone og Far Per klipper persille. Og ja, Lone er blevet lidt tyk, kan det have noget at gøre med at hun er gravid?


Michael har grønne fingre...