mandag, september 11, 2006

Kbh. - Fætter og 60 års fødselsdag

Det har været en ganske hyggelig weekend. Jeg tog som bekendt til København torsdag aften, hvor jeg blev hentet af min fætter Claus. Vi sad lige og snakkede lidt over en øl da vi kom hjem. Det passede nu meget godt, for hans kæreste Maria var til firma tamtam, og ville gerne hentes, da vi lige havde klaret de mest basale ting vedrørende verdenssituationen. Og der var jo arbejdsdag fredag, så lidt søvn skulle der også til.
Fredag fik jeg (mere eller mindre) fætters trådløse netværk til at virke. Kunne ikke helt holde en stabil forbindelse, så min VPN hoppede af ind imellem. Nu er ikke helt sikker på om det ikke er min computer som måske har lidt små ting, ingeniørens legetøj… Hmm ;-) Men det endte da med at jeg fandt et netkabel, for gad ikke lige lege med trådløst net, når jeg også skulle have lavet en eller anden form for arbejde! Selvom det måske var sjovere!
Men nu var jeg jo kommet til Danmark, og det skulle da nydes. Så jeg gik ud efter et par aviser til formiddagskaffen. Det var dejligt vejr, så meget hyggeligt at gå efter dem, og rigtig dejligt at hygge med kaffe og friske aviser.
Fik lavet noget arbejde, og gik på opdagelse i deres danske køleskab til middag! Stille og roligt. Sidst på eftermiddagen var det igen tid til at få lidt luft, så jeg gik ned i Charlottenlund downtown. Det var lige en boghandel, så der var jeg lige inde og shoppe et par danske bøger! Man skal udnytte at der er adgang til at købe danske bøger. Jeg får alligevel læst en god del lige i øjeblikket!
Claus var tilbage fra arbejde (ellers var det nærmere workshop / skovtur) ved godt femtiden, så jeg hentede ham på stationen. I kan da lige få et par billeder fra S-togsstationen i Charlottenlund.

Vi tog en tur på cafe og fik et par øl. Det var faktisk så hyggeligt at vi først kom ud at spise til ”Spansk” tid. God italiensk mad, hvilket i dagens anledning var pizza, og det var en rigtig godt pizza (kunne overhovedet ikke have noget at gøre med at jeg var blevet sulten!). Efter god mad gik vi tilbage til lejligheden for at få kaffe, og meget heldigt havde Fætter lige fået nye forsyninger af whisky. Meget god whisky skulle jeg hilse at sige, og det kan vi rigtig godt lide :-) Så går tiden jo lige med et ganske godt! Så klokken blev alligevel en del inden vi kom til at se dyner.

Et stemningsbillede fra sofabordet…



Lørdag sov vi alle sammen længe. Det var rigtig dejligt, og måske tiltrængt… Fik lidt morgenmad med frisk brød og blødkogte æg. Det er godt nok længe siden jeg sidst har fået blødkogte æg (eller tror nærmere det hedder smilende æg, idet de havde lidt mere end bare være blødkogte æg). Men de var rigtig godt.
Ellers var det almindelig afslapning inden jeg tog ind til Anders på Frederiksberg hen på eftermiddagen. Jeg skulle jo til Martin og Anders’s 60 års fødselsdag. Og det var som forventet en rigtig god fest. De høje forventninger blev ikke skuffede, og det er i sig selv noget af en bedrift. Det satte sig så også sine spor. Vi var en god flok ude og spise brunch, og folk var noget mere livlige aften før… Det var heller ikke meget andet end film det blev til den søndag. Og pølsebrød… Mange pølsebrød… og cola, og lidt flere pølsebrød. De var rigtig gode.