fredag, juni 23, 2006

Udstationeret i Danmark lige nu...

Ja, så er der igen gået en måned siden jeg sidst her skrevet. Det er jo lidt dårligt overfor jer som kikker fordi med mellemrum. Det er som sådan sket en masse, og det er nok noget af ”undskyldningen” for jeg ikke lige har haft tid.
De sidste 4 ugers arbejde er foregået først med 14 dage på Barcelona kontoret, hvorefter jeg er taget på ”udstationering” i Danmark, nærmere bestemt Videbæk mellem Herning og Ringkøbing. Så i øjeblikket bor jeg på hotel i Herning, sammen med to kolleger, Pau og Carlos, fra henholdsvis Spanien og Portugal. Så jeg får også leget turist i Danmark, hvilket er ganske sjovt. Bl.a. skal vi til København denne weekend.
Jeg skal arbejde heroppe to uger mere, som det ser ud lige nu. Herefter er der planlagt en uges tiltrængt ferie!

Ellers har nogle af fritidens højdepunkter været amatør tyrefægtning (på spansk: Capea). Besøge et kloster noget uden for Barcelona http://www.montserratvisita.com/ , et par turer i byen i Zaragoza sammen med dem fra kontoret. Sidste weekend havde jeg Carlos og Pau med til bette Aalborg. De fik set nattelivet ganske grundigt allerede fra fredag aften. Gaden kan være hår’ kost, men det var ganske sjovt og det er jo det som det kommer an på. Lørdag bød på en stille og rolig gåtur rundt i Aalborg. Sidst på eftermiddagen skulle mine sydlandske venner have en siesta (vist noget med Jomfru Ane Gade!), så Thomas hentede mig på hotellet, og vi kørte en tur i det blå. Det blå indbefattede Skovstrup, og drikke en pilsner med Kristian i solen. (bonus info: Jeg boede sammen med/hos Kristian og nogle stykker mere mens jeg læste. Hyggelig tid på gården i Skovstrup!). Efter turen i det blå, hentede Thomas og jeg drengene på hotellet, og kørte op til Thomas for at lave noget mad. Vi hyggede med spansk rødvin og god mad. Fik et par øl, og tog bussen ind til byen. Det blev nu en forholdsvis stille tur i byen, i forhold til aften før! Men det var vis også meget godt! Lidt gammel er man jo nok ved at blive. Det prøver kroppen i hver tilfælde at fortælle...
Om søndagen blev mine forældre beæret med et besøg af deres ynglings søn (fordelen ved at være enebarn :-), inden jeg tog tilbage til Herning søndag aften.
Mon ikke jeg fortæller lidt mere om noget af det senere, og jeg har også nogle billeder som I kan se. Men det kræver tid, og nu vil jeg vende snuden mod vores smukke hovedstad, København.