søndag, april 09, 2006

Palmesøndag aften

Vejret er ved og være rigtig godt hernede. Det kan lige så godt kommentere, nu da jeg hørte hjemme fra at der har været snevejr i og omkring Aalborg. Jeg har lavet en sammenligning af vejret mellem Zaragoza og Aalborg. Der en lille forskel, men det var også en af grundene til at tage herned. Link til vejret kan ses her. De sidste par weekender har jeg kun gået rundt i pirat bukser og T-shirt, og det har været uden at blive blå! Som det kan ses på nedenstående billede, viste termometeret 26 gader her i weekenden.



Det dejlige vejr giver lejlighed til at sidde udenfor på en af de mange caféer, og nyde en kølig cerveza. Det er helt sikkert en fornuftig måde og tilbringe en lørdag eftermiddag. At gå mellem de lokale caféer, og bare nyde livet. Stemningsbillede skal I da også have.


Det hele er også rigtig flot grønt. Der er faktisk ganske mange træer i byen, som man rigtigt bemærker nu her hvor de er sprunget ud. Det er ligesom man bare bliver i bedre humør. Spanierne er også kommet meget mere frem, og der er rigtig mange mennesker på gaden, og især i parkerne. De er godt nok ikke på samme måde i sommertøjet endnu, men jeg er jo også en bleg nordbo, som har det dejligt når solen bare titter frem.



Det var hvad det kunne blive til denne gang. Håber I nyder det danske vejr. ;-)

1 Comments:

Anonymous Anders K said...

Yo B,
Så lige din blog og tænkte, at du da lige skulle have en påskehilsen. Som du selv nævnte, så stinker vejret i DK (også)i øjeblikket. Jeg har fået nyt projekt, så jeg nu sidder i Tåstrup (GN Store Nord). Det er rigtigt godt, med det lille men, at jeg skal gå ca. 20 min i det danske vejr for at komme på arbejde...Nu bliver jeg simpelthen nødt til at købe den bil.... Køb en kold øl for mig mester.
Ciao,
Anders

10 april, 2006 11:13  

Send en kommentar

<< Home