lørdag, marts 11, 2006

Lørdag formiddag

Det er lørdag formiddag og jeg har ikke tømmermænd! Nu ikke fordi det normalt er noget jeg lider kraftigt af om lørdagen. Men til gengæld har de sidste weekender godt nok stået på sofa og ren afslapning om søndagen. Nattelivet i Zaragoza er ganske udmærket, det er ganske sjovt selvom jeg ikke lige kan bytte bemærkninger, med en tilfældig man møder i baren. Det er igen de manglende spanske sproglige evner.

I aftes var det meningen at Kasper, Miguel og jeg skulle en tur ud og svømme efter arbejde. Det gik også rigtig fint indtil Miguel’ bil fik et fladt fordæk. Ikke rigtigt heldigt, især fordi hjulnøglen til at løsne hjulet med havde set meget bedre dage. Den blev ren faktisk arkiveret i en nærliggende skraldespand. Men vi fik fat i en nøgle til hjulet, og fik sat den ynkelige undskyldning af et reservehjul på. Det ser lidt komisk ud med reservehjulet til VW Golf. Det er ikke andet end et cykelhjul, og samtidigt er der nogle meget iøjnefaldende, meget gule, advarsler på. Det ser forkert ud.

Men vi kom ikke ud og svømme. I stedet satte vi så oppe hos Miguel og drak øl og spiste jamón (lufttørret skinke som spises rigtigt meget hernede, man kan også få det hjemme!).

Næste punkt var salsa danseundervisning! Jeg vil ikke beskyldes for ikke at udvide min horisont! Et hint for ikke nogle gange og føle sig lidt for bemærket er bare at kunne lidt af sproget. Jeg tror nok jeg vil have været lidt mere elegant og knap så komisk, hvis jeg kunne have forstået hvad der blev sagt og de råd som der blev givet! Bare en tilfældig tanke… Det var nu meget sjovt og prøve, og lidt efter lidt fik jeg da en eller anden form for styr på de for mig lidt skæve rytmer. Jeg fik da lært og tælle til tre, og det er ikke let når jeg i musik automatisk tæller til fire. Vaner er svære at ændre! Det var sjovt og prøve, men det var vist det! Og under alle omstændigheder kommer jeg ikke hjem som salsa danse guru…